Kako postati član-klijent?

 1. Isprintajte pristupni ugovor na ovom linku, popunite, potpišite i pošaljite skupa:
  - Za pravne osobe s Izvodom iz sudskog registra (ne starijim od tri mjeseca)
  - Za fizičke osobe s Potvrdom o prebivalištu (ne starijim od tri mjeseca)
  na adresu:

  Rollsoft k.d. Mostar,
  Bišće polje bb – INTERA Tehnološki park,
  88 000 Mostar
  • -Pazite da označite email preko kojega ćete s nama komunicirati jer će se sva ostala komunikacija obavljati putem toga maila.
 2. Preuzmite excel tablice – popunite ih traženim informacijama o dugovima i potraživanjima i dužnicima i vjerovnicima i pošaljite na e-mail - draganap@rollsoft.com
  • -Možete uvijek u sustav prijaviti još dugova i potraživanja.
  • -Molimo obratite pažnju da su dugovi i potraživanja koje šaljete podobni za prijeboje (ne prebijaju se plaće, porezi, dugovi prema bilo kojem proračunu i slično)
  • -Molimo pripazite da Vaš račun nije blokiran i da nam ne šaljete u sustav potraživanja ili dugovanja prema subjektima za koje ste sigurni da su blokirani (s njima prebijanje nije dozvoljeno)
  Kako bi potraživanja i dugovi koje ste prijavili – sudjelovali u našem sustavu - potrebno je da se i Vaši dužnici i vjerovnici također prijave u sustav na isti način kako ste se i Vi prijavili – kako bi potvrdili da se slažu s danim podacima kao i da pristaju na prijeboj.

  Stoga će Vaši dužnici i vjerovnici biti kontaktirani kako bi se uključili u sustav ili ih – u duhu dobrih poslovnih odnosa možete i sami kontaktirati kako bi se uključili.
 3. Bit ćete putem maila izvješćeni o pronađenim lancima prijeboja –Vašim dugovima/potraživanjima koja su izmirena putem prijeboja - ukoliko se nađe lanac prijeboja.
  • -Molimo izvjestite nas odmah putem maila ukoliko neko potraživanje naplatite ili neki dug platite nakon što ste ih prijavili u naš sustav - kako bismo ih isključili.
 4. Putem maila šaljemo i račun za naše izvršene usluge – što je 2% od iznosa dugova/potraživanja koji su na ovakav način izmirena.


Download Excel-a:
Excel tablice za uvoz podataka